D’n Schele Os Proefpakket (incl. glas)

17,50

Naast groot liefhebber van muziek ben ik ook een liefhebber van bier. Het liefst speciaalbier, hoe specialer en exclusiever, hoe beter.. Daarom draag ik de Oisterwijkse Brouwerij “D’n Schele Os” een warm hart toe. Behalve de grappige naam en het mooie etiket zijn het ook nog een bijzonder lekkere biertjes. Er zijn op dit moment 3 varianten die allemaal het proberen waard zijn, daarom nu dit uniek proefpakket bestaande uit 6 biertjes, viltjes en een Schele Os glas. (Tommy Santo juni 2020)

D’n Schele Os 6 (2x) Dit is een Typisch Duitse stijl tarwebier met zoals het hoort 50% tarwe. De smaak is zacht, romig en zoet met een aroma van banaan en kruidnagel. Met zijn 6 % alcohol is hij net wat zwaarder en voller maar een echte verwennerij op het terras in de zon!

D’n Schele Os 8 (2x) is een traditionele tarwetripel en is, zoals de naam al zegt, een tripel die naast gerstemout gebrouwen is met tarwemout. De tarwe maakt dat deze tripel een zeer aangenaam zacht is en een frisse smaak heeft. Het gebruik van de kruidige hopsoorten geeft dit bier zijn volwaardige volle aroma’s.

D’n Schele Os 10 (2x) is een vol krachtig quadrupel bier van 10%. De 4 soorten mout en de abdygist maken geven dit robijnrode bier met een intense complexe smaak en warme alcoholbeleving om rustig van te genieten.

Het proefpakket bestaat uit:
– 2 flesjes (33cl) D’n Schele Os 6
– 2 flesjes (33cl) D’n Schele Os 8
– 2 flesjes (33cl) D’n Schele Os 10
– 2 bierviltjes
– 1 proefglas
– Kartonnen draagtray


Categorie


_____
Levertijd

De geschatte levertijd van dit product bedraagt 7 werkdagen

Prijs

Getoonde prijs is inclusief 21% BTW.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor dit product bedragen €3,95 (incl. 21% BTW)

Leefdtijd

Let op! De minimum leeftijd om dit product te bestellen bedraagt 18 jaar.

Privacy Preference Center